Weight Management Range
Управление на теглото

Шейковете Формула 1 и Формула 1 Експрес блокчета са пълни с основни вещества, от които тялото Ви се нуждае и са с разнообразни вкусове. Независимо дали искате да отслабнете, повишите или задържите теглото си, те са удобен и здравословен заместител на хранене, който се приготвя бързо.
Формула 2 Комплекс от витамини и минерали за мъже и жени е Формулиран да работи в комбинация с любимия ви шейк Формула 1, за да осигурява на тялото правилните количества хранителните вещества, от които се нуждае.

Формула 2 Комплекс от витамини и минерали за мъже и жени е Формулиран да работи в комбинация с любимия ви шейк Формула 1, за да осигурява на тялото правилните количества хранителните вещества, от които се нуждае.

Формула 1
Formula 1

Формула 1 на Хербалайф: Здравословно ястие в чаша Потвърдени от науката, шейковете Формула 1 на Хербалайф осигуряват основни хранителни вещества чрез качествени съставки.

Експрес блокче Формула 1
Formula 1 Bars

Формула 1 Експрес блокче на Хербалайф е перфектно решение, когато сте в движение и не можете да си приготвите шейк. Формула 1 Експрес блокчета са пълни с жизненоважни витамини и минерали и с 207 калории на блокче Ви осигуряват всички ползи от Формула 1 шейковете.

Формула 2 за мъже
1745_BG_Formula2-MEN_170x155px

Открийте Формула 2 Комплекс от витамини и минерали за мъже, Вашия кратък път към 24 хранителни вещества за подкрепа на тялото Ви. Комплексът съдържа важни витамини и минерали в точните количества за нуждите на мъжете.

Формула 2 за жени
Formula 2

Открийте Формула 2 Комплекс от витамини и минерали за жени, Вашия кратък път към 24 хранителни вещества за подкрепа на тялото Ви. Комплексът съдържа важни витамини и минерали в точните количества за нуждите на жените.

Влакнини и билки
Fibre & Herb

Влакнини и билки може да Ви помогнат да увеличите своя дневен прием на фибри.

Формула 3 Персонализиран протеинов прах
Formula 3

Формула 3 Персонализиран протеинов прах на Хербалайф е лесен начин да увеличите своя прием на протеини. Добавете към Формула 1 шейковете или опитайте в комбинация с кисело мляко, супи или ястия.

Протеинови десертни блокчета
Protein Bars

Протеинови десертни блокчета са с високо съдържание на белтъчини и са чудесна лека закуска, когато сте в движение.

Доматена гурме супа
Gourmet Tomato Soup

Доматената гурме супа е с високо съдържание на протеин, здравословна и вкусна лека закуска само със 104 калории. Опитайте студена и топла.

Thermo Complete (Билкови таблетки)
Thermo Complete

Thermo Complete на Хербалайф Ви осигурява кофеин, за да Ви даде умствен заряд и помага за подобряване на концентрацията и увеличаване на бдителността.

Хербал Алое Концентрат
Herbal Aloe Concentrate

Хербал Алое Концентрат помага да сте свежи и хидратирани без допълнителни калории. С манго вкус или оригинален вкус.

Чай на билкова основа
Instant Herbal Beverage

Чай на билкова основа Нискокалорична освежаваща напитка, със зелен и черен чай, която може да се пие топла или студена.

Клетъчен активатор
Cell Activator

Клетъчен активатор е специална формула, която доставя на организма Ви Bитамини В (В1, В2 и В6), плюс минералите цинк, манган и мед, които помагат за предпазване на клетките от оксидативен стрес.

Протеинова напитка микс
PDM image

Засилете своя дневен прием на протеин с тази вкусна и хранителна напитка с вкус на ванилия, приготвя се за секунди.

Използвайте продукти на Хербалайф в рамките на балансираното и разнообразно хранене и като част от здравословен и активен начин на живот. Вижте на етикетите указанията за употреба и не превишавайте препоръчитаната дозировка. Съхранявайте продуктите на място, недостъпно за малки деца.

© Herbalife International of America, Inc. Никакво възпроизвеждане изцяло или частично без писмено разрешение. Всички права запазени.
Всички запазени марки и снимки на продукти, показани на този уебсайт, освен ако не е посочено друго, са собственост на Herbalife International, Inc.
   
bg-BG | 18.7.2019 г. 23:32:15 ч. | NAMP2HLASPX03