Хербалайфлайн

Print
Хербалайфлайн

Herbalifeline® е добавка с Омега-3, за да Ви помогнем да поддържате здраво сърце.

КЛЮЧОВИ ПРЕДИМСТВА

  • Богата на ейкозапентаенова киселина (EPA) и докозахексаеновата киселина (DHA), за да Ви помогнем да поддържате здраво сърце. За да се постигне този ползотворен ефект, ежедневно приемайте 250 мг EPA и DHA според препоръките на Европейската агенция по безопасност на храните (EFSA)
  • Приемът на мастни киселини Омега-3 спомага да поддържате сърцето си здраво. Тялото ни не произвежда достатъчни количества, затова трябва да си ги набавим от външен източник
  • DHA допринася и за поддържането на нормалната мозъчна функция и зрението
  • Съдържа важни масла за подобряване и освежаване на вкуса

КАК МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ?
Изследванията показват, че много западни режими на хранене съдържат ниски нива на дълги вериги мастни киселини Омега-3 (EPA & DHA), и ето защо е полезен приемът на добавка. Съветът на специалистите по здравословно хранене е хората да консумират между 2 и 3 порции риба на седмица, за да се постигне препоръчителният прием на Омега-3.

УПОТРЕБА
Приемайте по 1-3 капсули три пъти на ден, за предпочитане приемайте с храна.

#0065

 Поръчайте на своя дистрибутор 

© Herbalife International of America, Inc. Никакво възпроизвеждане изцяло или частично без писмено разрешение. Всички права запазени.
Всички запазени марки и снимки на продукти, показани на този уебсайт, освен ако не е посочено друго, са собственост на Herbalife International, Inc.
   
bg-BG | 17.2.2019 г. 12:33:06 ч. | NAMP2HLASPX01