Beta heart®

Beta heart®
Beta Heart® е ванилова хранителна пудра, която съдържа ключовата съставка овесен бета-глюкан. Установено е, че овесеният бета-глюкан намалява холестерола в кръвта. Високото ниво на холестерол е рисков фактор за развитието на коронарно сърдечно заболяване. Бета-глюканът допринася за поддържането на нормални нива на холестерол в кръвта.*

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА
Една мерителна лъжица съдържа:


-1,5 г овесени бета-глюкани
-Високо съдържание на фибри (3 г)
-Източник на протеин
-25 ккал
-И не съдържа захар

Благотворният ефект се получава при дневен прием на 3 г овесен бета-глюкан.

КАК МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ?
Независимо от възрастта, начинът на живот може да изиграе решаваща роля при повишаване нивата на холестерол в кръвта. Поемете контрол върху здравето си с 3 прости стъпки.


Стъпка 1: Хранете се здравословно
Ограничете приема на храни, които са с високо съдържание на наситени и трансмазнини, като ги замените с:
- Пълнозърнести храни вместо хляб или тестени изделия.
- Мазнини от риба и чисто месо, вместо преработено или червено.
- Ядки, семена или соеви зърна вместо чипс

Стъпка 2: Бъдете активни
– Aктивността помага за увеличаването на "добрия" холестерол (HDL) в кръвта и стимулира движението на мастни отлагания в черния дроб, което помага да се поддържа сърцето и кръвоносните съдове в добро състояние.
150 минути упражнения с умерена интензивност на седмица е всичко, от което имате нужда ** - опитайте по 30 минути, 5 дни в седмицата!

Стъпка 3: Подобрете хранителния си режим
С високо съдържание на фибри и източник на протеин, една порция Beta heart® осигурява 1.5 г бета глюкани; разтворимите фибри, открити в овесените трици, помагат за намалянето или поддържането на нивото холестерола ви в кръвта. *

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Смесете 1 или 2 мерителни лъжици от Beta heart® с вода, плодов сок или го добавите към вашия любим Формула 1 шейк, за да си приготвите здравословна закуска, обяд или вечеря.

#0267

* Коронарната болест на сърцето има множество рискови фактори и промяната на един от тези рискови фактори може да има или да няма благоприятен ефект.
* Насоки НЗС: Високо ниво на холестерол - превенция. Публикувано 16/08/2013 г.
OatWell™ е търговска марка на DSM.
  Поръчайте на своя дистрибутор 

© Herbalife International of America, Inc. Никакво възпроизвеждане изцяло или частично без писмено разрешение. Всички права запазени.
Всички запазени марки и снимки на продукти, показани на този уебсайт, освен ако не е посочено друго, са собственост на Herbalife International, Inc.
   
bg-BG | 17.6.2019 г. 07:35:27 ч. | NAMP2HLASPX01