Personal Care
Лична грижа

Ние прекарваме толкова много време в мисли за това, което ще поставим в тялото си, че лесно пренебрегваме това, с което го третираме отвън. Не забравяйте, че кожата и косата се нуждаят също от малко любов и грижа. От ежедневно почистващи продукти и кремове до колагенови бустери, ексфолианти, както и шампоани за блясък, гамата на Хербалайф за лична грижа ще Ви направи красиви от глава до пети!


Herbalife SKIN
Herbalife SKIN

Като експерт в храненето, Хербалайф предоставя и експертно подхранване на Вашата кожа. Нашата линия от продукти за кожата съдържа над 15 витамина и растителни елемента и се грижи за кожата Ви ежедневно за най-добри резултати.

Herbal Aloe
Herbal Aloe Range

Herbal Aloe – Почистват, успокояват и освежават. Обогатена с Алое Вера, серията Herbal Aloe е достатъчно нежна и е подходяща за цялото семейство.

Използвайте продукти на Хербалайф в рамките на балансираното и разнообразно хранене и като част от здравословен и активен начин на живот. Вижте на етикетите указанията за употреба и не превишавайте препоръчитаната дозировка. Съхранявайте продуктите на място, недостъпно за малки деца.

© Herbalife International of America, Inc. Никакво възпроизвеждане изцяло или частично без писмено разрешение. Всички права запазени.
Всички запазени марки и снимки на продукти, показани на този уебсайт, освен ако не е посочено друго, са собственост на Herbalife International, Inc.
   
bg-BG | 17.2.2019 г. 09:50:44 ч. | NAMP2HLASPX01