Изберете Формула 1 шейк за:

Балансирано хранене: Предоставя важни витамини и минерали, за да Ви помогне да постигнете нивата от препоръчителния дневен прием (RDA).

Контрол на теглото: Шейковете Формула 1 са научно основани и е доказано, че са ефективен метод за контрол на теглото, като част от здравословен и активен начин на живот.

Протеин: Богати на протеин от соя, шейковете Формула 1 са чудесен вариант, ако искате успоредно с тренировките да изградите чиста мускулна маса. Увеличавайки своя процент чиста мускулна маса, Вашият метаболизъм също нараства – а това означава, че ще изгаряте повече калории, дори докато спите!

Забъркайте си един шейк Формула 1

Шейкът Формула 1 е семпъл, вкусен и лесен за приготвяне. Пълен с основни хранителни вещества, от които Вашето тяло се нуждае, вкусният шейк Ф1 може да се забърка (или разбие) за секунди. Той е комбинация от соев протеин с въглехидрати на растителна основа, ключови витамини, минерали и добавени растителни вещества и билки. С около 220 ккал на порция, шейк Формула 1 е чудесен вариант за закуска при здравословно хранене и контрол на теглото.

Научете повече за Формула-1 шейк на Хербалайф

Освежете се с разтворимата билкова напитка

Започвате ли деня си със силно еспресо кафе или с висококалорийно капучино? Прекаленото количество кофеин, захар и сметана могат да Ви уморят, раздразнят и още по-вероятно да дадат своя дан към Вашето тегло. Вие можете да се насладите на разтворимата билкова напитка (само 6 калории) – гореща или студена – и през целия ден да не чувствате вина.

Научете повече за разтворимата Билкова Напитка

Утолете жаждата си с билковия концентрат с алое

Ако не се чувствате в най-добрата си форма, вероятната причина може да бъде приемът на течности. Когато добавите към водата този освежаващ цитрусов или с вкус на манго концентрат, Вие ще откриете колко по-лесно е да се пият течностите, от които тялото Ви се нуждае, за да се чувствате щастливи и хидратирани. Билковият концентрат с алое е вкусна алтернатива на захарните безалкохолни напитки.

Научете повече за Билков Алое Концентрат

© Herbalife International of America, Inc. Никакво възпроизвеждане изцяло или частично без писмено разрешение. Всички права запазени.
Всички запазени марки и снимки на продукти, показани на този уебсайт, освен ако не е посочено друго, са собственост на Herbalife International, Inc.
   
bg-BG | 17.2.2019 г. 01:25:41 ч. | NAMP2HLASPX01