Вашата закуска може да повлияе на начина, по който мислите, чувствате и действате.

Закуска на основата на прости въглехидрати

Високо съдържание на калории, малко хранителни вещества, малко белтъчини.
Ако залагате на прости въглехидрати за закуска, може да забележите, че имате кратък прилив на енергия, последван от спад, който Ви кара да се чувствате уморени. Това често се дължи на липсата на протеини, фибри, витамини и минерали, всички те са от жизненоважно значение за балансирана енергия през предстоящия ден.

Научете повече за предложенията на Хербалайф за здравословна закуска

Без закуска

Без калории, без хранителни вещества, без белтъчини.
Пропускате ли да закусите, а после да посягате към някакви храни, за да получите енергията, от която се нуждаете? Пропускането на закуската означава, че Вашето тяло трябва да почерпи от запасите хранителни вещества и вода, които вече са се изчерпали през нощта. Това може да Ви накара да се почувствате уморени, раздразнителни и предразположни към хапване
на храни със съдържание на захар, за да повишите енергичността си.

Научете повече за предложенията на Хербалайф за здравословна закуска

Здравословна закуска с пълен набор хранителни вещества

Балансирани нива калории, хранителни вещества и белтъчини. Закуската с правилна хранителна смес Ви подготвя за предстоящия ден, като Ви дава постоянен приток на енергия вместо кратки пикове на енергия, които са характерни за висококалоричните храни. Опитайте здравословната закуска на Хербалайф с малко калории, добър баланс на въглехидрати, белтъчини и други важни хранителни вещества. Тя е лесна за приготвяне, бърза, съдържа по-малко от 220 ккал и е по-здравословната алтернатива от това да посегнете към един кроасан сутрин, когато времето Ви притиска.

Научете повече за предложенията на Хербалайф за здравословна закуска

Какво препоръчват да закусваме специалистите по хранене?

"Имате нужда от добър източник на сложни въглехидрати и достатъчно количество белтъчини (или протеини), витамини и минерали, за да дадете на деня си най-добър старт. Шейкът Формула 1 на Хербалайф съдържа отличен баланс от висококачествен протеин, въглехидрати на растителна основа, витамини и минерали."
Луиджи Гратон, Магистър по обществено здраве, Вицепрезидент, Продуктов маркетинг за целия свят, Хербалайф

Направете го както на Вас ви харесва!

© Herbalife International of America, Inc. Никакво възпроизвеждане изцяло или частично без писмено разрешение. Всички права запазени.
Всички запазени марки и снимки на продукти, показани на този уебсайт, освен ако не е посочено друго, са собственост на Herbalife International, Inc.
   
bg-BG | 17.2.2019 г. 07:34:48 ч. | NAMP2HLASPX01